En glad vinder til Trav Derby

I august måned kunne man på Malgré Touts hjemmeside deltage i en konkurrence om at vinde et udendørs VIP-bord til seks personer til en værdi af 2.500 kroner. Den heldige vinder blev Lena Koch fra Vemmelev på Sydsjælland.

Lena er en arbejdsbi og i hele fem år har hun ikke holdt anden ferie end en forlænget weekend i Tyskland. Til daglig arbejder hun som ernæringsassistent og laver mad til visiterede ældre i Slagelse Kommune. Ved siden af fultidsarbejdet driver Lena Hemmeshøj Hestepension, som kræver opmærksomhed i alle døgnets frie timer. Vi har talt med Lena om dagen på Travbanen, hvor hun og hendes gæster sad godt placeret næsten lige ved målstregen:

Hvad betød det for dig at vinde et VIP-bord på Travbanen til årets Derby?
Det var helt fantastisk! Jeg har ikke vundet noget før, så jeg blev meget, meget glad. Vi har sat vores hestepension til salg, fordi vi gerne vil have noget mere tid til os selv, og derfor var det også dejligt at vinde en konkurrence, hvor jeg kunne slappe lidt af og nyde en søndag.

Hvem havde du inviteret med?
Min datter og fire af mine veninder, som også er pensionærer på hestepensionen. Vi havde en dejlig dag og fik god mad. Bordet vi sad ved var meget tæt på målstregen, så vi kunne følge opløbet helt tæt på.

Hvordan var dagen på Travbanen?
Der var super oplevelse og stemningen var helt fantastisk. Man bliver helt revet med. Vi kom kl. 13 og blev til 11. løb, så vi kørte fra Travbanen ved 17.30-tiden. Det var en god dag!

Travderby_vinder_01

Lena, hendes datter og de fire vendinder nød dagen i første række til banen.

Travderby_vinder_03

Der var fart over feltet i alle løbene.

Travderby_vinder_04

De godt 10.000 mennesker som deltog i Derby weekenden, var med til at give dagene en god stemning,

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce