Fantastiske dage – fremragende program

Annoncørbetalt artikel

Fra den 9. til 15. marts 2023 vil byen Essen være centrum for den største messe der er i hesteverdenen. Ud over mere end 600 udstillere venter der besøgende et interessant og bredt program af høj kvalitet. Messen og alt, hvad den har at byde på er så omfattende, at det altid er værd at planlægge mere end en dag til besøget ellers bør man lave en meget præcis plan på forhånd for, hvad man vil se, hvornår og hvor.

Alt hvad der er arrangeret, er arrangereret for, at alle kan opleve det – det bedste er nemlig, at alle indslag i løbet af dagen er inkluderet i entréprisen.

Køb Billetter: Equitana Essen

Spændende mandag

Især i begyndelsen af ugen tilbyder dagene et væld af oplevelser, som man virkelig ikke har lyst til, at gå glip af. Mandag den 13. Marts 2023 vil dressurrytter Benjamin Werndl give et indblik i sine træningsmetoder. Den 38-årige rytter er en af de mest succesrige tyske dressurryttere og lægger stor vægt på at vokse sammen med sine heste og skabe et stærkt venskab. I sin lektion på Equitana vil han forklare, hvordan dette kan opnås, og hvad der skal iagttages. Efterfølgende vil Julia Krajewski, den første og hidtil eneste kvindelige olympiske guldmedaljevinder i military, demonstrere med sine elever, hvordan man kommer sikkert igennem terrænspringning. Som landstræner for juniorerne er træningen af unge ryttere særligt vigtigt for hende, og hun er en stærk talsmand for en solid grundtræning og korrekt ridning. Hvor langt dette kan bringe en equipage, demonstreres i USG Indoor Eventing Cup

Det vil også være muligt, at opleve olympiske og verdensmestre som Michael Jung og mange andre internationale topryttere som springer over hække og stammer på terrænbanen i Hal 5.

Læs også: Messen fuld af inspiration og produktnyheder

Fantastisk undervisningsaften 

Mandag aften er reserveret til Uta Gräf og Andreas Kreuzer. De to store trænere kommer fra forskellige discipliner og de vil hver især give et indblik i henholdsvis dressurens- og springningensverden. Men tilfælles har de, at deres succes er bygget på solid, tillidskabende og jordnær træning af deres rideheste. Både Uta Gräf og Andreas Kreuzer fokuserer på hestenes sundhed, sikkerhed, motivation og glæde. Kun en hest, der nyder at arbejde med mennesker og har tillid til sin rytter vil kunne præstere sit absolut bedste. Hvordan man opnår dette og hvordan man løser problemer der kan opstå, hvis hesten opfører sig anderledes og måske kræver, at man tænker ud af boksen, for at kunne få glæde af dens potentiale er b.la.  hvad tilskuerne vil lære på denne særlige aften.

Højdepunkter tirsdag

Tirsdag ved frokosttid bliver man nødt til, at besøge den store arena i Hal 5, hvor Ol-rytter Ingrid Klimke vil give en træningssession.  Hun har deltaget til OL fem gange i Millitary og har stor erfaring indenfor military og dressur og har mange redskaber hun vil give videre.  Det er altid et højdepunkt at deltage i en clinic af sådan en ekspert, og der er masser af input til ens egen rideudvikling – uanset hvilken disciplin du foretrækker.

Køb Billetter: Equitana Essen

Hingste show

Om eftermiddagen er hingsteshowet i centrum. Hingste af alle racer vil blive præsenteret. Warendorf Statsstutteri vil fremvise varm- og koldblods heste, Hoffrogge hingstestation vil præsentere avlshingste til sport, Ferienhof Stücker, Gestüt Bönninger og Schurf hingstestation vil fremvise ridende ponyhingste. Derudover afsluttes porteføljen med Haflinger, Aegidienberger, islandskeheste og Shetlands ponyhingste. En farverig blanding af de mest forskellige hest- og ponyavlshingste, præsenteret i varierede billeder. Du kan se frem til at opleve, en seksspand af Warendorf hingste og en tospand med Shire foran vognen, ligesom du kan opleve hingste der både springer og bliver fremvist for hånd.  En eftermiddag, der vil inspirere dig og fascinere dig!

Læs også: Hop Top Show: Et kig bag kulisserne

Styrk tilliden

Enhver, der arbejder med heste, vil drage fordel af aftenen den 14. marts 2023 på EQUITANA. Når du har set Frédéric Pignon og hans kone Magali Delgado arbejde med deres heste, når du først har forstået deres filosofi og er blevet inspireret af deres positive energi og tilgang, vil du med deres redskaber lykkes med at opbygge en bedre forbindelse til din hest. På denne helt specielle aften vil de to exceptionelle franske trænere, sammen med den berømte hestefagmand Linda Tellington-Jones, give et indblik i deres arbejde. Uforglemmelige timer er garanteret.

Køb Billetter: Equitana Essen

Informativ onsdag

Der er vist ingen i hesteverdenen der ikke kender hendes navn: Isabell Werth, Dronningen af dressur. Hun vil i en clinic, undervise og give guldkorn fra sig. Puplikum kan helt sikkert få meget ud af de individuelle korrektioner og få ny inspiration, som de kan tage det med hjem til deres egen træning.

Bagefter vil fans af femgængere virkelig få noget for pengene. Både ved træningssessionen med Lisa Schürger som er seks gange tysk mester og ved den efterfølgende Islandske Heste Cup, er der meget at lære om de dedikerede femgængere.

Læs også: Equitana 2023: Innovationer og nye impulser

Der er intet andet hesteshow i verden, hvor så meget know-how fra alle discipliner indenfor hestesport bliver formidlet. Intet andet sted, hvor verdens- og europamestre møder olympiske medaljetagere og unikke hesteeksperter. Ingen begivenhed, der virkelig repræsenterer emnet “hest” 360° og alt hvad der hører med til livet med hest. Equitana er et event man bliver nødt til at opleve, for alle, der interesserer sig for heste!

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce