FEI Awards 2015 – Rideverdens Oscar. Deltag i nomineringen

Du kan være med til at vælge den person eller organisation, du synes fortjener ekstra hæder i den globale ridesport. FEI (Fédération Equestre Internationale) Awards blev stiftet i 2009 af FEI ærespræsident HKH Prinsesse Haya, for at hædre dem der gør noget ekstraordinært i og for hestesporten, samt for at anerkende værdien af hestesporten i verdenssamfundet.

Nomineringer til FEI Awards 2015 kører fra nu og frem til den 28. august 2015.

Du kan stemme her.

 

De 5 kategorier

1. The Longines Rising Star Award – En person mellem 14 og 21 år, der har udvist et ekstraordinært sportslig talent og engagement.
2014 vinder i kategorien: Lambert Leclezio, 17 år gammel 8eller ung) blev han den første atlet til at repræsentere Mauritius ved et VM. Det var i Voltigering ved Alltech FEI World Equestrian Games ™ 2014.

2 .The Reem Acra Best Athlete – Den atlet, der i løbet af de seneste 12 måneder har vist ekstraordinære færdigheder i arenaen, og har tager ridesporten til et nyt niveau.
2014 vinder i kategorien: Jeroen Dubbeldam, der bl.a. vandt individuelt guld og hold guld ved Alltech FEI World Equestrian ™ Games 2014.

3. The Against All Odds Award: Gives til en person, der har udlevet sine hestesportsambitioner på trods af fysiske problemer eller meget vanskelige personlige forhold.
2014 vinder i kategorien: Paradressurrytteren Sydney Collier (USA) med sin servicehund Journey. Collier vandt for utrætteligt at have forfulgt sine drømme på trods af at hun lider af den sjældne sygdom Wyburn Mason syndrom.

4. The Best Groom Award – Til dén vigtige person i kulissen, der sikre at hestene får den bedst mulige pleje og opmærksomhed.
2014 vinder i kategorien: Jackie Potts (GBR), der i over 20 år har været groom og staldmanager hos verdens militaryrytter nummer et William Fox-Pitt (GBR) – Hun er dedikeret til den vigtige ”bag- scenen” funktion og en fantastisk teamleder, der arbejder 24/7 for at sikre hestene den bedst mulige pleje og opmærksomhed.

5. FEI Solidaritet Award – Gives til udviklingsprojekt, person eller organisation, der gennem dygtighed, engagement og energi har været med til at udvikle hestesporten.
2014 vinder i kategorien: Hesteterapicenteret Equal Ark (SIN).

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce