Gallashow: Det handler om sekunder

Mette Skovsbøl Holm fra Dansk Varmblod er stagemanager til det store gallashow i Jyske Bank Boxen i aften. Hun skal sørge for, at heste og kunstnere kommer ind på scenen til tiden.

I aften klokken 19.30 står stagemanager Mette Skovsbøl Holm fra Dansk Varmblod klar bag tæppet ind til scenen i det store gallashow i Jyske Bank Boxen. Hun skal nemlig sørge for, at alle de medvirkende kommer ind og ud af scenen. Det er et job, hvor sekunderne tæller.

“Det handler jo om sekunder, i forhold til hvornår de medvirkende kommer ind og ud igen. De skal jo være på scenen, så det passer med lys, musik osv.,” fortæller hun.

Ekstra hånd til hestene
Og især hestene skal der tages ekstra hånd om:

“Jeg kalder rytterne frem, og så følger jeg dem over til tæppet, så deres heste ikke bliver for urolige. De kan nemlig godt synes, at det er lidt udfordrende med alle lydene og lyset,” siger hun.

Min store stræk
Mettes store skræk er, at de medvirkende ikke er ved scenen, når de skal ind:
“Mine store udfordringer er, ikke at få sendt nogen ind for tidligt eller for sent. Og min store skræk er, hvis en af de medvirkende slet ikke er her ved scenen, når de skal ind, for så har jeg jo et problem. Men det sker formentligt ikke,” siger hun.

Klædt i sort
I aften er Mette Skovsbøl Holm klædt i sort og ikke i rødt som alle Dansk Varmblods medardejdere ellers er. Man må nemlig ikke kunne se hende.
“Hvis rytterne taber noget inde på scenen, så løber jeg ind og henter det. Samtidig har jeg intercom på, så de oppe fra podiet kan hjælpe mig med at finde det tabte. Der kan nemlig godt være så mørkt derinde , at jeg ingenting kan se,” siger hun.

Nervøsiteten blomstrer
For at showet skal køre gnidningsfrit, har forberedelserne være enorme. Og selvom Mette Skovsbøl Holm føler sig godt forberedt, så ved hun, at sommerfugle kommer til at lette i maven på hende, lige før show-start.
“Jeg er ikke nervøs endnu, men når lysshowet går i gang i aften, så ved jeg, at så bliver jeg det,” smiler hun.

Glæd jer
Efter generalprøven kan Mette Skovsbøl Holm klart anbefale, at man ser showet i aften.
“Man skal glæde sig til alle hestene. Det er det bedste hestemateriale, vi nogensinde har haft, så det skal man klart gå i Boxen og opleve,” slutter Mette Skovsbøl Holm.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce