Helt åben kamp om medaljerne

I Grad V for de danske paradressurryttere ligger de så tæt i toppen, at alt er åbent inden lørdagens finale i det danske mesterskab i Paradressur.

De havde lovet hinanden, at de ville ride bunden ud af ridestøvlerne. For det er tæt – meget tæt – i toppen af tabellen i Grad V i det danske mesterskab, der i denne weekend rides på Broholm Gods. Det er kun små 0.4 point, der skiller første og tredjepladsen, og alle tre ryttere er da også noget begejstrede for konkurrencen.

“Henrik (Sibbesen, red.) og jeg havde aftalt, at vi ville gi’ fuld gas i dag, og det gjorde vi”, fortæller Camilla Christensen fra Fyns Rideklub i Odense, der på Østergårdens Deleight kunne stille sig øverst på podiet med 69.325%. “Og jeg ga’ virkelig gas og satsede, og det bliver man nødt til, hvis man vil øverst i tabellen”.

“Jeg er rigtig glad for turen i dag, og jeg synes, at Deleight gik meget bedre i dag. Men det er meget tæt, så nu må vi se. Det er altid spændende med kür. Jeg vil nyde turen og det bedste ud af dagen, og så ser vi, om vi kan holde guldet”, slutter Camilla.

Henrik Sibbesen, der vendte tilbage i parasammenhæng sidste år efter nogle års pause, måtte i dag tage til takke med tredjepladsen med 68.968%. Han gav max gas, hvilket resulterede i, at hans hest Hotmani sparkede lidt uautoriseret ud i en galopøgning inden resten af turen på tværs blev en smule løbsk.

Line Kongensgaard kunne med sin nye hest Alena kile sig ind mellem de to gaspedaler med et super ridt for en debuterende ekvipage. Sammen scorede de 69.048% til stor glæde for Kongensgaard-lejren.

I morgen rides der kür fra klokken fra klokken 16.30, og det er helt åbent, hvem der klokken cirka 18.30 kan kalde sig dansk mester for Grad V.

Også tæt løb i Grad IV
I Grad IV blev der også kamp til stregen mellem de to paralympiske ryttere Susanne Jensby Sunesen og Annika Lykke Dalskov Risum. I går blev det til sejr for Annika og Aros A’Fenris i pararytternes opvarmningsklasse, men i dag måtte parret se sig slået af ekvipagen fra Thy, Susanne Jensby Sunesen og Thy’s Que Faire.

Det blev til flotte 70.854 % til Susanne og ‘La Vie’, som hoppen kaldes, og Annika og Aros blev altså nummer to med 68.415%.

På tredjepladsen kom Julie Schmidt på Combat med 66.057%.

Resultat for Grad V

Resultat for Grad IV

Kilde: Broholm Horseshow

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce