Islandske heste indtager Bernstorffsparken

Søndag den 25. september er dagen, hvor de små isheste med fem gear indtager den historiske Bernstorffsparken til Ishestens dag.  Kommer du en tur forbi, er der mulighed for at se flyvende pas, vikingeshow, trec, spring, akademisk ridning – og senest har Niels Goldschmidt meldt sig under fanerne… 

Jagthest vs. islandsk hest
Når Ishestens dag løber af stablen, er der tænkt over, at publikum skal have en fornøjelig eftermiddag med rig mulighed for at få en idé om, hvad islandske heste er og kan. Derfor er det da også et sjovt indslag, der helt sikkert vil trække publikum til, når vinder af Hubertusjagten Niels Goldschmidt skal ride væddeløb mod en islandsk hest. Hvem den heldige rytter på den islandske hest bliver, vides endnu ikke, men rygtet siger, at arrangørene bag arbejder på at finde en supertølter eller en hest med høj kvalitet i flyvende pas.

Den islandske hest mange facetter
Arrangørene bag Ishestens dag er glade for muligheden for at holde arrangementet i de flotte rammer i Bernstorffsparken. I den traditionsrige park er det meningen, at de besøgende skal have mulighed for at få indblik i, hvor mange forskellige ting den islandske hest kan bruges til. Derfor programmet sammensat, så der er repræsentanter fra både sport, eliteavl samt bredden til stede. Det er vigtigt for arrangørene bag, at der er plads til alle på den nye Ishestenes dag.

Rideudstyr og foder til mennesker og dyr
I pauserne er der rig mulighed for at shoppe rideudstyr til både den kræsne og den mere økonomisk bevidste islandske hest og rytter. Der er nemlig en bred palette af danske udbydere af udstyr til islandske heste at finde til eventet. Der er også mulighed for at få rådgivning om foder til islandske heste – og skulle sulten melde sig – er der også gode muligheder for, at også os på to ben, ikke skal gå sultne hjem.

Entrépris: 20 kr. Sted: Bernstorffsparken. Tidspunkt: kl. 13-16

 

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce