Kom og mød Rasmus Bagger i Herning

Rasmus Bagger er tidligere professionel sportsmand, og han har vundet mange nationale og internationale titler i forskellige sportsgrene. Hans filosofi er, at følelser og tanker er alt, og når du lærer at mestre dit eget indre univers vil du være i stand til at nå ethvert mål, du ønsker i livet – uanset om det er inden for erhvervslivet, sport, relationer, økonomi eller sundhed. Kom og mød ham på vores stand 5046 i Hal F lørdag kl. 15-16.00.

Dine tanker og følelser bliver din adfærd. Din evne til at reagere og din adgang til alt det du ved omkring ridesporten. Uanset hvor meget du ved omkring ridning ved du det altid bedre, når du er i en bedre tilstand. Du har energimæssigt adgang til en del af hjernen, som du ikke har adgang til, når du er i en dårlig tilstand. Derfor er psykologi for alle. Psykologi påvirker alt hvad vi gør altid – uden undtagelse,” fortæller Rasmus, der glæder sig til at møde en masse nye mennesker i Herning.

Du kan læse mere i den spændende artikel om rytterens psykes påvirkning af hesten i næste nummer af Malgré Tout til april.

Besøg Rasmus’ hjemmeside.

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce