Annonce

Nyt magasin ude nu!

Selvom det ikke altid føles sådan, så er efteråret over os. De korte dage og kolde nætter er efterhånden en del af vores hverdag, på trods af at vejrguderne indimellem formår at overraske os og medbringe en ekstra solskinsdag. En lille solstråle på vores vej må man ikke kimse ad, for det kan være det der redder en ellers kedelig og grå regnvejrsdag. Den lille anekdote kan overføres til mange aspekter i dit liv, og solstrålen kan være alt fra et ekstra smil til naboen, et kram til din staldveninde eller et kærligt puf på skulderen fra din firbenede ven i stalden.

Efteråret er for mig altid lidt lunefuld, for det er både her jeg sagde goddag og på gensyn til min bedste ven – Diego, som du finder på forsiden af dette Malgré Tout magasin. Da forsidebilledet skulle udvælges var jeg ikke i tvivl. Hans venlige blik, blide sind og de mange gode stunder han gav mig fra efteråret 2013 til efteråret 2016, har bidraget til at han i den grad har været min solstråle igennem mange kedelige regnvejrsdage – så selvfølgelig skulle han bryde forsiden i dette efterårsmagasin.

LÆS MED GRATIS >> KLIK HER

I dette nummer af Malgré Tout fortæller vi om mange forskellige former for solstråler. Du kan blandt andet læse om Emilie Tofte Ambo og hendes vej til Danmarks Mesterskabet for Islandske heste, hvor ALTHING fulgte hende fra start til slut gennem deres billede-serie. Du kan også læse om hvordan du giver dit føl de bedste forudsætninger, når føllet skal fravænnes, ligesom vi i magasinet guider dig til hvordan du får allermest ud af vinterens lunefulde vejr.

LÆS MED GRATIS >> KLIK HER

Mange hyggelige stunder i stalden sker over en kop varm kakao eller kopnudler, men hvordan vælger du de allerbedste varianter? Det har vi testet for dig. Imens du sidder med den varme kop, kan du også blive klogere på Anna Blomgren og hendes principper.

LÆS MED GRATIS >> KLIK HER

Alt det – og meget mere – kan du læse om i dette nummer af Malgré Tout. Vi håber at vores artikler kan bidrage til lidt ekstra solstråler i din hverdag, mens efterårets smukke vejr står for døren.

Rigtig god læselyst!

Malgré Tout redaktionen

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce