Nyt magasin ude nu!

Netop nu er vi gået ind i efteråret. Den smukke årstid med de gyldne farver – den er jeg stor tilhænger af. Der er et eller andet ved efteråret – kombinationen af at der både er plads til sofahygge med tæpper og varm kakao, men også de varmere dage, hvor solen strejfer en på kinden.

Efteråret er også den tid på året, hvor du måske er begyndt at komme i mål med nogle af de målsætninger og ønsker du har sat for året – og hvis ikke, så er der heldigvis nogle måneder tilbage af 2018. Om ikke andet er det vigtigt at du husker din styrke, din vilje og dit gåpåmod i sådan en proces, for det er disse, der er med til at drive dig mod målet.

LÆS MED GRATIS >> KLIK HER

I dette Malgré Tout magasin har vi fokus på netop de tre elementer. Blandt andet kan du læse om to knivskarpe kvinder, som begge er fyldt med masser af styrke og gåpåmod: Christina Krzyrosiak Hansen og Pia Saaby Sørensen. Pia driver en virksomhed med 120 ansatte, mens Christina er borgmester i Holbæk Kommune. Du kan også læse om Severo Jurado Lopéz, der netop fortæller om hvad der giver ham styrke og vilje i forhold til hans ridning.

LÆS MED GRATIS >> KLIK HER

Din hest har også behov for styrke – men hvordan opretholdes den, når du og din hest står overfor efterårets foderskifte? Hvad siger din hests vejrtrækning om dens velvære, og hvordan kan det påvirke dens gåpåmod og vilje til at arbejde? Det er to ting du kan læse om, når du bladrer ind i magasinet. Samtidig med det, kan du også læse om ren råstyrke i vores test af Audi Q5.

LÆS MED GRATIS >> KLIK HER

Alt det – og meget mere – kan du læse om i dette nummer af Malgré Tout. Vi håber du har sat dig godt tilrette, og at vores artikler kan give dig lidt ekstra styrke, gåpåmod og vilje, så du når dine mål, når du er færdig med magasinet.

Rigtig god læselyst!

Malgré Tout redaktionen

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce