Sæt kulør på looket

Produktnyt fra JEWLSCPH

De gør det igen! Smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH og Danmarks bedste springrytter Tina Lund fortsætter deres funklende samarbejde, og har netop lanceret en smuk smykkekollektion: HORSES for LUCK COLOUR. Kollektionen er den første farverige af slagsen – og består af et smukt design med en enkel hestesko i tre farverige varianter: røde rubiner, grønne smaragder og mørkeblå safir ædelsten.

Jeg har altid været vild med farver og efter mine mange år i Dubai er jeg blevet endnu mere vild med farver og kan se hvor smukt det er at klæde sig med farver. Det pepper virkelig et sort look op – og perfekt nu til forår og sommer,” siger Tina Lund om den nye kollektion.

Mai Manniche fortsætter: ”De tre ædelsten vi har valgt at bruge: ”grøn smaragd, rød rubin og mørkeblå safir er meget smukke ædelsten og særligt klædelige til os skandinaviske kvinder med den skarpe, dybe nuance.”

HORSES for LUCK COLOUR fås som halskæde, ring og øreringe. Priser: 3400 – 9500 kr. Smykkerne kan købes på www.JEWLSCPH.com og udvalgte forhandlere landet over.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce