St. Hippolyt guldsponsor for Firkløveret Springakademi

Produktnyt fra St. Hippolyt.

Talenterne i den dansk springsport har med Firkløverets Springakademi fået en unik mulighed for at udvikle sig på internationalt niveau. Hos St. Hippolyt støttes der gerne op om talenterne og det er naturligt at bakke op om dette private og højt engagerede initiativ.

Igennem 20 år har virksomheden leveret det bedste foder[1] og sammen med internationale top springryttere fejret mange successer og medaljer ved EM, VM og OL. Ryttere som Lars Nieberg og nuværende nr. 1 rankede springrytter Luziana Diniz[2] ved, hvad foder og rådgivning betyder for resultaterne i topsporten. Det er med disse resultater og viden om ernæring, fodring og produkter, at samarbejdet er indgået med Firkløverets Springakademi.

St. Hippolyt guldsponsor for Firkløveret Springakademi_02

Hos St. Hippolyt ønsker man at bidrage med meget mere end det økonomiske tilskud. St. Hippolyt vil således være tilstede ved de fire årlige clinics, holde foderforedrag, indgå samarbejder med de øvrige sponsorer, tilbyde rytterne individuel foderrådgivning og anvende vores mange internationale kontakter til gavn for rytterne. Målet er at vurdere hestenes foderstand, udholdenhed, energi, psyke samt eventuelle skavanker. Det er dog ikke blot hestene, der fokuseres på. Vigtigt er det, at rytterne er bekendt med betydningen af korrekt ernæring for hest og rytter, samt at værdien af kvalitetsprodukter og videnbaseret rådgivning let kan overgå de økonomiske sponsorater, de unge ryttere ofte fristes af.

Firkløverets Springakademi har formået at samle de afgørende organisationer, så projektet kan lykkes. En bred fundering er vigtig, således at rytterne bakkes op fra alle fronter, og at alle arbejder hen mod målsætningen om igen at have danske springryttere med i den internationale elite.

Med omkring 100 produkter fordelt på adskillige specialiserede og innovative fodertyper samt unikke tilskudsprodukter får rytterne med St. Hippolyt den bedste samarbejdspartner i jagten på resultater.

På øverste billedet ses holdet bag springakademiet: René Holstein, Lotte Holm, Mikala Bagge og Susanne Taarnager.

[1] StrukturE

[2] Ultimo 2015

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce