Annonce

Stjernehesten Hello Sanctos tilbage efter langvarig skade

Hello Sanctos, britiske Scott Brash’ superspringer, deltager igen i de store konkurrencer efter at have været ude det meste af 2016 på grund af en skade. Hello Sanctos, en 15-årig SBS vallak (Quasimodo vand De Molendreeef x Nabab De Reve), som er ejet af Lord og Lady P. Harris og Lady Kirkham, gav Brash verdens berømmelse ved de olympiske lege i London i 2012, hvor ekvipagen fik holdguld og endnu mere stjernestøv blev drysset ud over dem i 2015, da ekvipagen blev allerførste vinder af Rolex Grand Slam of Show Jumping.

En vævsskade tvang desværre i begyndelsen af 2016 Hello Sanctos til at holde en pause fra konkurrencer på 11 måneder, men Brash og hans team gav hesten al den nødvendige tid til at hele ordentligt op og komme sig over skaden samt begynde en skånsom genoptræning.

Hello Sanctos var til start sidst i februar i Valencia, Spanien, og parret vil også være til start ved CS12* Peelbergen i Peelbergen Equestrian Centre i Kronenberg, Holland. Som den hestemand, Brash er, tager han nøje planlagte, forsigtige skridt for at få sin mest berømte hest tilbage i form.

Kilde: Noelle Floyd

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce