Sydbank SommerCamp åbnet for nomineringer

Sydbank SommerCamps konkurrencesite er åbnet for nomineringer til Sydbank SommerCamp 2017. Campen bliver i år afholdt på Helgstrand Dressage den anden weekend i august. I forbindelse med at konkurrencen er gået i luften, har Sydbank lavet denne lille video om en dag i en helt almindelig ridepiges liv.

Om Sydbank SommerCamp
Sydbank SommerCamp foregår på Helgstrand Dressage d. 11.-13. august 2017, hvor Sydbank, landstrænere, foredragsholdere m.m. er klar til at give vinderne en oplevelse i særklasse. Alt man skal gøre for at deltage i konkurrencen er at lave et billede eller en video og fortælle, hvorfor netop du eller den, du nominerer, har fortjent en rideoplevelse for livet. Den nominerede person skal være mellem 9 og 16 år for at kunne vinde en plads på Sydbank SommerCamp. Nomineringen uploades på www.sydbank-sommercamp.dk.

Der findes 12 vindere i alt. Fem af vinderne er dem, som har flest stemmer på deres nominering. De øvrige syv vindere udvælges af en jury bestående af Mads Strib Sørensen (Sydbank), Lisbet Seierskilde (eliterytter) og Lars Moss (Dansk Ride Forbund). Vinderen får direkte besked senest d. 1. august 2017.

For yderligere information læs også konkurrencebetingelserne på konkurrencesitet: www.sydbank-sommercamp.dk.

Foto: Majken Soelberg

Pressemeddelelse Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce