Tilly og Lilly: To små mirakler

Tidligere på måneden skete et lille mirakel i Suffolk, England. Welsh D hoppen Greenwing Royal Rose fødte tvillinger. Da hoppen først blev scannet efter 42 dages graviditet, valgte ejerne Lee og Ann Smith, i samråd med dyrlægen at beholde begge føl. Normalt adoptere man det ene foster, når der er tale om tvillinger, da der ellers er stor chance for at miste begge føl.

”Når man tager de her svære beslutninger går det ikke altid godt. Men når det gør, og man ender med to meget søde føl, så tænker man at det var den helt rette beslutning. Vi skal bare tage det en dag af gangen. Hver dag de overlever er en god dag,” fortæller Chris Lehrbach, Dyrlæge, til BBC Suffolk.

Dyrlægen fortæller i øvrigt, at tvillinger der overlever fødslen er en ”one-in-10000” oplevelse. Tvillingerne Tilly og Lilly, der snart er fire uger gamle, er sunde og raske og viser allerede tegn på at have forskellige sind.

”De bliver stærkere hver dag. Vi kan se at de bygger sig selv op. Den store er meget udadvendt mens den lille mest bliver hos hoppen.” fortæller ejeren Lee Smith til Horse & Hound.

Der bliver fortsat holdt skarpt øje med Tilly og Lilly, for at sikre et godt helbred. Det samme gælder for hoppen Rose som har meget at se til med de to føl.

>>Se BBC’s video af Tilly og Lilly her<<

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce