Annonce

Verdens bedste er klar til at hoppe i Gøteborg

38 ryttere fra 18 lande er klar til at starte i Longines FEI World Cup ™ finalen i spring. Blandt de starterne er verdens allerbedste – heriblandt den forsvarende mester Steve Guerdat fra Schweiz. USA stiller med otte ryttere, mens Tyskland har linet fem af deres specialister klar. Derudover er der ryttere fra hele verden, men desværre ikke fra Danmark. Andreas Schou er den eneste danske springrytter til start, og han skal ride det femstjernede internationale stævne, som også afvikles ved stævnet.

Deltagende ryttere i Longines FEI World Cup ™ springfinalen:

Australien: Chris Chugg, Edwina Tops-Alexander
Belgien: Nicola Philippaerts, Jos Verlooy
Egypten: Mohamed Talaat
Frankrig: Patrice Delaveau, Simon Delestre, Penelope Leprevost, Kevin Staut
Irland: Denis Lynch
Japan: Keisuke Koike
Kina: Zhao Zhiwen
Mexico: Daniel Pedraza Littlewood
Holland: Harrie Smolders, Maikel van der Vleuten
Polen: Michal Kazmierczak, Jaroslaw Skrzyczynski
Saudi-Arabien: Ramzy Hamad al Duhami, Abdullah Alsharbatly
Schweiz: Romain Duguet, Steve Guerdat (forsvarende mester)
England: Laura Renwick
Sverige: Henrik von Eckermann
Tyskland: Christian Ahlmann, Daniel Deusser, Marcus Ehning, Niklas Krieg, Marco Kutscher
Ungarn: Mariann Hugyecz
USA: Audrey Coulter, Katherine A. Dinan, Richard fellers, Charlie Jacobs, Quentin dommer, Peter Lutz, Callan Solem, Jack Towell
Østrig: Max Kühner

I de øvrige internationale klasser deltager yderligere 13 svenske ryttere og tre deltagere fra de nordiske lande:

Danmark: Andreas Schou
Finland: Satu Liukkonen
Norge: Geir Gulliksen
Sverige: Malin Baryard Johnsson, Rolf-Göran Bengtsson, Malin Carlbäck, Jonna Ekberg, Alexandra Eriksson, Peder Fredricson, Wilma Hellstrom, Irma Karlsson, Douglas Lindelöw, Charlotte Mordasini, Helena Persson, Evelina Tovek, Victoria Wallenstam.

Sådan findes vinderen 

World Cup-finalen afvikles over fire dage med tre finaler. Hver rytter må ride to forskellige heste i finalerne dog kun en hest pr. runde.

Den første finale er en 1,50 meter klasse som rides i en metode C, hvor fejlene regnes om til tid. Vinderen tildeles x-antal point, som afhænger af det samlede antal startere – pt. 38 point.  Andenpladsen får to point mindre end vinderen, mens nummer tre får tre point mindre og så videre.

Den anden finale er en 1,60 meter klasse, der afvikles som en Grand Prix med en omspringning. Her tildeles der point på samme måde som i den første klasse.

Efter de to første finaler lægges resultatet for de to finaler sammen.  Rytteren med det højeste antal samlede point efter de to runder får 0 fejl. De resterende ryttere får fejl efter deres samlede placering. Disse fejl tages med i den endelige finale.

Finale nummer tre består af to hovedrunder på en 1,60 meter Grand Prix bane, og den bedste 2/3 af feltet rider med i første runde. Den bedste halvdel herfra går videre til anden runde. Vinderen er den med færrest fejl efter alle tre finaler, og er der nogen, som står lige, skal de ud i en omspringning.

Følg med hjemmefra

Svensk tv og FEI tv sender fra det store arrangement, og du kan finde de to kanalers tidsplaner herunder.

Program

Kilde: Gothenburg Horse Show

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce