Vind et unikt weekendophold til en værdi af 20.000 kr.

Det er ikke hver dag man tager på wellness weekend med sin hest og ovenikøbet har mulighed for at invitere tre af sine bedste ridevenner samt deres heste med. Deltag i vores konkurrence og vind denne unikke mulighed til en værdi af hele 20.000 kroner. Opholdet er hos Fit2Ride v/ Søs Fejerskov i Farum. Formålet med weekenden er at få en bedre balance til hest og dermed undgå skader samt opnå et endnu bedre samarbejde med hesten.

Weekendopholdet indeholder følgende

  • To overnatninger for hest og rytter inkl. morgenmad
  • Individuel screening af rytter
  • Individuel kombineret behandling, der genopretter ubalancer i kroppen
  • Fælles cirkeltræning, hvor der arbejdes med mekanisk hest og reformer mv.
  • Undervisning på ridebane, hvor øvelserne implementeres i din ridning
  • Guidet skovtur
  • Morgenyoga begge dage

Sådan deltager du

Det eneste du skal gøre for at deltage automatisk i konkurrencen er, at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Når du har tilmeldt dig, får du oveni gratis adgang til vores spændende online magasin. Konkurrencen løber frem til fredag den 10. juli 2015.

Fakta om Fit2Ride

Søs Fejerskov driver virksomheden Fit2Ride fra Skovgaard i Farum. Konceptet går i al sin enkelthed ud på at give rytteren en bedre balance, så man undgår skader og opnår et bedre samarbejde med hesten. Konceptet tager udgangspunkt i det bedste fra
Hatha Yoga, Iyengar Yoga, Power Yoga, Pilates og byder på stresshåndteringsteknikker, holdningskorrektion, træning med elastik, øvelser på Balimo-stolen og meget andet. Ryttere på alle niveauer mærker ganske hurtigt en stor forbedring i deres ridning efter et ophold hos Søs Fejerskov. Glæd dig!

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen starter d. 19.06.15 kl. 15.00 og løber til fredag d. 10.07.15 kl. 12.00. Du kan kun deltage en gang. Vinderen bliver fundet ved simpel lodtrækning. Vinderen får direkte besked og der aftales selv med Fit2Ride, hvornår mødet skal foregå. Hvis det ikke lykkes at få kontakt til vinderen telefonisk og via e-mail efter 10 dage – trækkes en ny vinder. Præmien er et weekendophol for 4 ryttere og heste hos Fit2Ride, Mindst en af de deltagende ryttere skal være over 18 år. Ryttere under 18 år skal have skriftlig tilladelse fra forældre eller værge for at deltage. Deltagelse sker på eget ansvar for både rytter og hest. Forudsætter at ekvipagen er ulykkesforsikret. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Fit2Ride.

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce