Annonce

Auktioner på Lauritz.com til fordel for VM2015

Som noget helt nyt inden for sportsverdenen vil auktionshuset Lauritz.com afvikle tema-auktioner til fordel for VM2015 for Islandske heste. Alt fra hesteudstyr, tøj og trailere til bedækninger med tophingste bliver sat under hammeren. Byd med, opfordrer arrangørerne.

Fra midten af juni til midten af august vil auktionshuset Lauritz.com løbende afholde net-auktioner over spændende genstande og ydelser, der er og bliver sponseret til VM2015.

-Det er en helt ny måde at skaffe indtægter til en stor sportsbegivenhed på, siger sponsor manager Jørgen Jakobsen, VM2015. 

Verdensmesterskabet for Islandske heste afvikles i Herning fra 3. til 9. august 2015. Ryttere fra 18 nationer med heste og medhjælpere har meldt deres ankomst, og arrangørerne forventer op mod 60.000 tilskuere. Det er et arrangement til et tocifret millionbeløb, så der skal penge i kassen for at få det til at balancere.

-Auktioner er virkelig populære i de her år. Et utal af TV-programmer handler om at gøre et godt kup på en auktion, så hvorfor ikke kombinere spændende fornøjelser med nødvendig pengeindsamling?, spørger VM2015 arrangørerne, der har fået fuld opbakning til den anderledes ide af auktionshuset Lauritz.com

En lang række store og små virksomheder og enkeltpersoner sponserer løbende produkter til VM2015, andre stiller produkter og ydelser til rådighed for VM2015 til stærkt reducerede priser. Alle disse ting bliver sat på Lauritz.com’s net-auktion i en lind strøm fra medio juni til medio august.

-Alt fra sadler, hovedtøjer, beklædning, trailere, og sågar bedækninger med tophingste bortauktioneres, fortæller Jørgen Jakobsen. Især auktionerne over bedækninger med tophingste i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland er noget hidtil uset.

-Dem er vi meget spændte på. Tanken om at få et ægte ”VM2015”-føl på sin islandske hoppe næste år er helt sikkert noget mange finder interessant, mener han, men peger på, at der næsten ingen grænser er for, hvad VM2015 og Lauritz.com tager imod til en net-auktion.

Haveservice, betonfliser, rundbuehaller, entreprenørarbejde, ja alt, der har en vis værdi kan i princippet komme under hammeren. Det er helt op til sponsorernes opfindsomhed.

-Her står vi naturligvis til rådighed, forud for enhver aftale, pointerer sponsor manager, Jørgen Jakobsen.

Nogle varer uden mindstepris på

-Hermed skulle det være nemt for sponsorerne. Vil de ikke forære en genstand, men blot donere et overskud, sætter vi en mindstepris, når auktionen går i gang. Bliver genstanden budt op over mindsteprisen, kan både vi og sponsor være glade, hvis ikke, får sponsor varen retur uden at miste noget, forklarer Jørgen Jakobsen og håber, det betyder, at endnu flere sponsorer byder sig til.

-Vi kan som sagt bruge alt, der relaterer sig til landbrug, dyr, hestehold, fritid, ferie, hverdag og fest, opfordrer Jørgen Jakobsen.

Regler og vejledning for net-auktioner, og indholdet på de enkelte auktioner finder man mere om på www.lauritz.com . Besigtigelse finder sted i auktionshusets Herning-afdeling.

Kilde: www.vm2015.com

Foto: Matilde Bøgh

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce