Annonce

Igang igen – første undervisningstime

Igang igen; “Yes” – har fået første undervisningstime siden hun blev skadet, og det gav bare så fed følelse i hele kroppen over bare at have haft en kanon træning. Vi havde vores undervisningstime i går, og Gry var bare så god. Har virkelig ikke haft så en god ridetur længe. Kan næsten ikke få armene ned over, hvor lækkert det var.

Ovenikøbet blev Gry klippet i mandags. Det var bare lækkert at få det gjort. Hun trængte til det. Det var lidt tidligt på året, men det er også blevet tidligt koldt i år, hvilket vi nok alle kan mærke. Alle os som går med snottet næse eller en snottet hest.

Og som sagt red jeg tirsdag undervisning, vi havde intimidere rytteren Rikke Klinkby som vores underviser, da vores underviser Anna Carina ikke kunne undervise. Jeg syntes Gry sidst jeg red, var spændt og stiv, Men da jeg skulle ride ved Rikke var hun afslappet og virkelig lækker og ride på.

Onsdag tog jeg ud og red, Gry var faktisk næsten lige så lækker som dagen inden.

Hvilket faktisk var en overraskelse, eftersom hun plejer at være træls dagen efter en god træning. Der var lige lidt bøvl, men ikke sådan at jeg ville sige det var en dårlig eller træls træning.

Torsdag fik Gry fri, en velfortjent fridag efter tog gode rideture. Hun fik egentlig bare lov til at gå og hygge på folden. Så hun stadig rørte sig, og kom ud og gå. Hun  får også denne fridag fordi, jeg skal på Blue Hors.

Fredag skulle vi først afsted klokken 13:00, så der havde jeg god tid inden vi skulle afsted. hun kom en tur i skridtmaskinen, får lige og rigtigt at blive skridtet igennem, og få rørt sig uden at skulle rides. Nu hvor hun har været redet to dage med en lidt hårdere træning, da vi er begyndt at galopere og det kan mærkes på kondien.

Det har været en fantastisk uge med gode rideture, og også en god weekend på Blue Hors hvor jeg var en del af crewet.

Følg Melissas kamp

Jeg hedder Melissa Kjær, og jeg er 15 år gammel. Jeg bor i Sønderjylland, og jeg har haft med heste at gøre siden jeg var fem år gammel. Jeg laver denne blog for at vise, hvordan det er, at skulle kæmpe sig tilbage op på hesten igen. Du kan følge mig på min blog her på Malgré Tout, og se hvordan udviklingen går mellem mig og Gry.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce