Jeroen Dubbeldam beholder SFN Zenith

Jeroen Dubbeldam forlod den olympiske arena i Rio de Janeiro i 2016 med en individuel syvende plads og med tårer i øjnene, da han troede, at det var sidste gang han sprang på sin superstarhest SFN Zenith NOP.

Men 15 måneder og mange op- og nedture senere viser det sig, at 2014-verdensmesterekvipagen bliver sammen. Ejet af det hollandske investeringsselskab Springpaarden Fonds Nederland har det altid været meningen, at SFN Zenith blev solgt, når fonden skulle nedlægges. Da salget af hestene blev annonceret i 2016, kom det dog som en overraskelse for offentligheden (to år før tid pga. ændring i reglerne for investeringsselskaber), og endnu større overraskelse var det, at Zenith ikke kunne sælges til den fastsatte mindstepris.

Siden da har Dubbeldam fået lov til at beholde den lidt specielle og følsomme 13-årige KWPN-vallak (Rash x Fuego du Prelet), med hvem han vandt 2014 verdensmesterskabet (FEI World Championship) og 2015 europamesterskabet (FEI European Championship). I år har han og Zenith vundet to CSI3*-konkurrencer i Saint Lo, Frankrig og Samorin, Slovakiet, men deres fremtid sammen blev aldrig 100% bekræftet.

Men nu kan Dubbeldam være helt rolig i forhold til sin ven i stalden. Det blev meddelt fredag ​​den 1. december 2017, at SFNs forgænger, kaldet SFN II, har købt SFN Zenith med det formål at holde hest og rytter sammen i mange år fremover.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce