Annonce

Stor tilslutning til PTVinter Cup

Der er fuld gang i TREC PTVinter Cup 2018-2019, og der har været en overvældende interesse for at deltage i allerede afholdte stævner. TREC PTVinter Cup, sponsoreret af Alhvor, afvikles som en Øst og en Vest Cup i vintersæsonen. De to cups fokuserer på PTV-fasen i TREC, altså forhindringsbanen.

Læs også: Ny TREC Cup i vintersæsonen 

OM PTVinter Cup
TREC består af tre faser: POR (Orienteringsridt), MA (Gangartstest) og PTV (Forhindringsbane). Der er allerede nu planlagt en del træningsstævner i vinterhalvåret, hvor der fokuseres på den ene fase, PTV, som let kan gennemføres indendørs i tilfælde af vintervejr. MA-fasen kan også gennemføres indendørs, mens POR-fasen (orienteringsridtet) kræver adgang til flere kilometer ridning i naturen. Derfor fokuserer vi i vintersæsonen på PTV-fasen, hvor man afprøver hestens tillid, mod, håndterbarhed og sikkerhed på benene samt rytterens korrekte brug af hjælpere og kendskab til forcering af forhindringer i ”naturen”.

Der afvikles to finaler i hver klasse T0, T1 og T2 – én øst og én vest for Storebælt. De 20 ekvipager i henholdsvis øst og vest med højst point samt lige placerede med nr. 20 er startberettigede ved finalerne. Finalerne afvikles ultimo marts / primo april 2019.

Læs mere om PTVinter Cup her

Kvalifikationer – tilmelding på DRF Go!

18. november  Klimagårdens Rideklub
9. december     Valbjerggaard Sportsrideklub
15. december  Sydthy Rideklub
19. januar         Jordrup og Omegns Rideklub
24. februar       Blaabjerg Rideklub

Se foreløbige resultater her

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce